Újra elérhető hétfőtől a szezonbérlet az Árpád-fürdőben

2020. október 30. 17:04 | behir.hu

Nagy volt az érdeklődés, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy újra lehet szezonbérleteket vásárolni az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben.

Novembertől ismét megválthatóak a téli szezon bérletek az Árpád Gyógy – és Strandfürdőben – tájékoztatta a behir.hu-t a létesítmény vezetősége péntek délután. A bérlet a szokásos módon és helyen vásárolható meg, ezen felül a felhasználásban sincs változás. Továbbra is megmaradt a naponta többszöri belépési lehetőség.

Jó hír a békéscsabaiak számára, hogy a Csaba kártya birtokosai 25 százalék kedvezménnyel válthatják meg a téli szezon bérleteiket.

További programok »

Itthon

Együk színesre az agyunkat, testünket és a lelkünket – színek a tányéron

A mentális és fizikai egészségre mindig vigyázni kell. Nem is gondolnánk, mennyi mindenre van hatással az, amit elfogyasztunk. Kicsi gyerekként, amikor az emberről a szülei féltőn gondoskodnak és ráripakodnak egy kevésbé kedvelt étel elfogyasztásánál azzal, hogy "nem azért esszük, mert finom, hanem azért, mert jó!", szenvedésnek élhetjük meg a színes étrendet. Fiatal felnőttként az ember rájön, nagy érték volt ez a gondoskodás.
15:11
FEL