Újra elérhető hétfőtől a szezonbérlet az Árpád-fürdőben

2020. október 30. 17:04 | behir

Nagy volt az érdeklődés, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy újra lehet szezonbérleteket vásárolni az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben.

Novembertől ismét megválthatóak a téli szezon bérletek az Árpád Gyógy – és Strandfürdőben – tájékoztatta a behir.hu-t a létesítmény vezetősége péntek délután. A bérlet a szokásos módon és helyen vásárolható meg, ezen felül a felhasználásban sincs változás. Továbbra is megmaradt a naponta többszöri belépési lehetőség.

Jó hír a békéscsabaiak számára, hogy a Csaba kártya birtokosai 25 százalék kedvezménnyel válthatják meg a téli szezon bérleteiket.

Itthon

Továbbra is kiemelten fontos az immunerősítés!

Az ősztől tavaszig tartó időszak a légúti fertőzések tipikus időszaka. Ilyenkor különösen fontos a vitaminok pótlása, hiszen kevesebb zöldséghez, gyümölcshöz jutunk, kevesebb a napsütéses órák száma, ezért a természetes D-vitamin termelésünk is hiányos – mondta Galgóczi Ágnes, az NNK járványügyi osztályvezetője a hirado.hu-nak. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa a maszkhasználat és a védőoltások fontosságára hívta fel a figyelmet.
18:16
FEL