Imbolygó kerékpárost igazoltattak

2016. május 15. 12:27 | Fekete Kata

Könnyű sérüléssel járó baleset Szeghalmon, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán és Csorváson.

Békés megyében május 14-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szeghalom belterületén 17 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi kanyarodás közben megcsúszott, elesett és könnyű sérülést szenvedett. A férfinál felmerült az ittasság gyanúja. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták a rendőrök május 14-én 22 óra 30 perc körül Gyulán, a Kétegyházi úton. Az 52 éves férfinál a helyszínen használt alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a két további légalkohol mérés is megerősítette ezt az eredményt. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Csorváson, az Október 6. utcán  május 14-én 20 óra körül a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei igazoltattak egy kerékpáros férfit, aki bizonytalanul, imbolyogva közlekedett. A helyszínen használt alkoholszonda pozitív értéket mutatott, majd az újabb mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök a 62 éves csorvási férfi ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Forrás: Police.hu

További programok »

FEL