Imbolygó kerékpárost igazoltattak

Könnyű sérüléssel járó baleset Szeghalmon, ittas járművezetés Gyulán és Csorváson.

Könnyű sérüléssel járó baleset Szeghalmon, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán és Csorváson.

Békés megyében május 14-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szeghalom belterületén 17 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi kanyarodás közben megcsúszott, elesett és könnyű sérülést szenvedett. A férfinál felmerült az ittasság gyanúja. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták a rendőrök május 14-én 22 óra 30 perc körül Gyulán, a Kétegyházi úton. Az 52 éves férfinál a helyszínen használt alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a két további légalkohol mérés is megerősítette ezt az eredményt. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Csorváson, az Október 6. utcán  május 14-én 20 óra körül a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei igazoltattak egy kerékpáros férfit, aki bizonytalanul, imbolyogva közlekedett. A helyszínen használt alkoholszonda pozitív értéket mutatott, majd az újabb mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök a 62 éves csorvási férfi ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,