Így láttuk mi a hét utolsó napsütéses délutánját Békéscsabán - galériával

2020. október 24. 16:04 | Varga Diána

Kihasználtuk a péntek délutáni időt, nyakunkba vettük a várost és megörökítettünk néhány pillanatot a napfényben fürdőző megyeszékhelyről.

A hosszú hétvégén számos programkínálattal élhetünk a békési megyeszékhelyen, ezek közül a legköltséghatékonyabb talán egy hosszabb-rövidebb egészségügyi séta a szabadban. Az pedig, aki értékeli a szépet és nincs a négy fal közé kényszerítve, minden méteren találhat valami apró csodát: a bronzban, aranyban és néhol zöldben úszó tájnál talán csak festeni lehetne szebbet. 

Az időjárás nem a kirándulóknak kedvez: az előrejelzések szerint októberben talán csak egy, hasonlóan kedvező nap várható: a jövő hét kedd. De addig se csüggedjenek, friss hírekért kövessék a behir.hu-t Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on!

 

Galéria

További programok »

Itthon

Békés megyei az ország egyik legélhetőbb járása

A nyugati országrész és a főváros kedvezőbb helyzetét mutatja a Takarék Index 2021-es élhetőségi rangsora, amely járásonként veti össze a többi között az oktatási, egészségügyi, kulturális és vásárlási lehetőségeket. Budapesten a legkedvezőbb az összkép, az első tízben még hét dunántúli és két tiszántúli járás található. A bűnözésben vagy a megfizethetőségnél a főváros rosszul szerepel.
2021. november 30. 16:27
FEL