Időközi választás Békésen: Pásztor Szidónia a Fidesz-KDNP támogatásával indul

Dankó Béla országgyűlési képviselő szerkesztőségünknek küldött közleményében fejtette ki álláspontját a közelgő békési, időközi választásról. 

Békés város 1. számú önkormányzati választókerületében Pásztor János képviselő úr tragikus halála nyomán időközi választásra kerül sor. Képviselő úr, mint a helyi gazdakör önkormányzati képviselője, mindezidáig lelkiismeretes munkával és odafigyeléssel intézte az ott élők ügyeit. Ez év őszén az érintett békési választópolgároknak ismét dönteniük kell arról, hogy kire bízzák érdekeik képviseletét.

A jelölő szervezetekkel egyeztetve bejelentem, hogy a FIDESZ és a KDNP békési csoportja és Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör a küszöbön álló időközi választás során elfogadja és támogatja a Békési Kisgazdakör jelöltjét, Pásztor Szidóniát, aki mellett jelölő szervezetként is kiállnak

Hiszem, hogy e közös jelölés nyomán, Pásztor Szidónia, megválasztása esetén egy széleskörű összefogás részeként, a kormánypárti szervezetek által támogatva végezheti majd leendő képviselői munkáját Békés városában.

Megosztás:

Címke: , , ,