Időközi választás Békéscsabán – választási közlemény

A Békéscsabai Helyi Választási Bizottság 1/2018. (V. 03.) számú határozatával – lemondás miatt megszűnt önkormányzati képviselői megbízatás okán – időközi önkormányzati képviselő-választást tűzött ki 2018. július 22. napjára a békéscsabai 8. számú egyéni választókerületben.

 

A választás a 30., 36., 37., 38. és 41. szavazókör illetékességi területét érinti.

 

Jelöltek ajánlása

 

Jelöltet ajánlani a Helyi Választási Irodától igényelhető ajánlóíven lehet 2018. június 4. és 18. napja között.

 

A jelöltállításhoz szükséges ajánlások száma 42 db.

 

Választási iroda

 

A Helyi Választási Iroda ügyfélszolgálati munkatársai elérhetőek a Polgármesteri Hivatal Békéscsaba, Szent István tér 7. I. emelet 113. irodájában. Telefonszám: 66/523-811 és 66/886-623.

 

Választási bizottság

 

A Helyi Választási Bizottság elnöke: Gojdárné dr. Balázs Katalin, elnökhelyettese: Pusztai Istvánné, választott tagja: Kalló Mártonné. A Bizottság székhelye: Békéscsaba, Szent István tér 7., elektronikus levélcíme: valasztasibizottsag@bekescsaba.hu; faxszáma: 66/523-804.

 

Figyelmeztetés okmányok érvényességével kapcsolatban

 

Kérjük a Tisztelt Választópolgárokat, hogy ne felejtsék el időben megvizsgálni személyazonosító és lakcímet igazoló okmányaik érvényességét és szükség esetén gondoskodjanak a Járási Hivatal Kormányablak Osztályánál azok cseréjéről. Érvénytelen okmánnyal ugyanis nem igazolható megfelelően a személyazonosság, illetőleg a lakcím, ezért az adott választópolgár nem szavazhat.

 

Dr. Bacsa Vendel

jegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője

Megosztás:

Címke: , , , ,