Időközi választás Békéscsaba 4. számú választókerületében – választási közlemény

2022. június 4. 09:54 | behir

Békéscsabán, a 4. számú választókerületben időközi választást tartanak június 26-án. Erről dr. Bacsa Vendel jegyzőnek, a Helyi Választási Iroda vezetőjének a közleményét az alábbiakban olvashatják.

 

Tájékoztatom a Tisztelt Választópolgárokat és jelölő szervezeteket, hogy a békéscsabai 4. számú egyéni választókerületben 2022. június 26. napjára kitűzött időközi önkormányzati képviselőválasztáson a törvényben meghatározott időpontig két jelölt kérte nyilvántartásba vételét. Ennek megfelelően az alábbi két jelölt kerül fel a Helyi Választási Bizottság által kisorsolt sorrendben a szavazólapra:

 

Jelölt

Jelölő szervezet

Alföldi Károly

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség,

Kereszténydemokrata Néppárt

Varga Tamás

Hajrá Békéscsaba Egyesület

 

A Helyi Választási Iroda ügyfélszolgálati munkatársai elérhetőek a Polgármesteri Hivatal Békéscsaba, Szent István tér 7. I. emelet 113. irodájában. Telefonszám: 66/523-810 és 66/886-620.

A Helyi Választási Bizottság elnöke: Gojdárné dr. Balázs Katalin, elnökhelyettese: Pusztai Istvánné, választott tagja: Kalló Mártonné, megbízott tagjai: Dr. Tóth Enikő és Dr. Kovács László. A Bizottság székhelye: Békéscsaba, Szent István tér 7., elektronikus levélcíme: valasztasibizottsag@bekescsaba.hu; faxszáma: 66/523-804. A Választási Bizottság határozatai elérhetőek a www.bekescsaba.hu oldalon, a Választások menüpontban, a Letölthető anyagok almenüben.

Dr. Bacsa Vendel

jegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője

További programok »

FEL