Húsvéti sonkát is loptak a csorvási férfiak

2021. március 26. 09:55 | behir

Csütörtökön sem unatkoztak a Békés megyei rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak és előállítottak egy 18 éves csorvási férfit, mert a gyanú szerint előző nap délután, társával, Csorváson loptak egy lakóházból. Átmásztak a kerítésen, bementek az épületbe és füstölt házi hústermékeket vittek el onnan. A lopott dolgok egy részét a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök a Gyulai Rendőrkapitányságra egy 21 éves kétegyházi férfi. A férfi két nappal korábban Kétegyházán bement egy ház udvarára, ahonnan akkumulátort, munkahengereket, csaptelepeket, réz idomokat, kábeleket és műanyag kannákat vitt el. A kannákban gázolaj volt. A rendőrkapitányság nyomozói a férfi ellen büntetőeljárás indítottak és a lopott dolgok közül többet lefoglaltak, majd átadtak a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 9 óra 45 perc körül Mezőkovácsházán, az Árpád utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 45 éves magyarbánhegyesi férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL