Hosszabbításban, 1-0-ra verte meg a Békéscsaba a Hódmezővásárhelyet idegenben

2023. november 18. 17:30 | behir.hu

Az NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024-es kiírásának 16. fordulóját a Hódmezővásárhely otthonában játszották a felek.

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba 1912 Előre 0–1 (0–0)

Játékvezető: Szigetvári Márk

Asszisztensek: Kovács Gábor, Vad Anita

Hódmezővásárhely: Deczki Máté, Gréczi Márton Péter, Arany Gergő, Juhász Jónás, Vladul Stefan, Tóth Dániel, Guth Ádám, Zana Dávid, Zámbori Dániel, Dóra Donát János, Hegedűs Martin Gábor. Cserék: Vaits Marcell, Kovács Krisztián, Molnár Bence, Ondrejó Tamás, Dobronoky Viktor, Borbás Zsolt, Orosz Márk Erik, Rabecz Valter Roland, Kónya Ádám, Sipos Gábor, Czékus Áron.
Vezetőedző: Antal Krisztián

Békéscsaba: Póser Dániel, Komáromi Csongor, Farkas Márk, Pintér Norbert, Zvara Levente Mátyás, Zádori Krisztián, Váradi Ádám, Hodonicki Márk, Kóródi Nándor, Geiger Norbert Attila, Bora György. Cserék: Krnács Richárd, Futó Zsombor, Mihály Bálint, Vólent Roland, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Kuzma Hunor Álmos.
Vezetőedző: Csató Sándor

Gólszerző: Vólent Roland (93. perc).

Sárga lapok: Hodonicki Márk (33. perc), Hegedűs Martin Gábor (63. perc), Zvara Levente Mátyás (81. perc), Zámbori Dániel (83. perc).

Kiegyenlített, iramos és küzdős első félidőt láthatott a publikum. Mindkét együttesnek voltak domináns periódusai, a kapukra azonban kevés veszélyt jelentettek a támadók. A második játékrész tükörképe volt az elsőnek, a két csapat már a védő harmada előtt elfojtotta a másik fél ambícióit. Csató Sándor sorra küldte pályára a friss támadókat, hogy a meccs utolsó negyedére új lendületet adjon csapatának. A játék ettől még változatlanul elmaradt a korábbi hetek során megszokott minőségtől. A hosszabbításban azonban a liláknak sikerült eldönteni a mérkőzést, amikor a 93. percben Mihály beadását Vólent Roland juttatta kapuba (0-1), tehát a csereemberek hozták meg a három pontot a liláknak  olvasható a meccs összefoglalójában.

– Nem ez volt az őszi szezon legjobb mérkőzése, de a rangadók már csak ilyenek. Örülök annak, hogy a végén ismét sikerült megszerezni a győztes találatot, a csapat tartását ez is megmutatja. Szeretnénk az utolsó hazai mérkőzést is eredményesen letudni jövő héten. Szurkolóinknak szívből köszönjük a biztatást, hiszen ezúttal fáradhatatlanul szurkoltak a csapatnak – fogalmazott értékelésében Csató Sándor, a csabaiak vezetőedzője.

Forrás: Békéscsaba 1912 Előre

További programok »

Sport

Indul az olimpia – Oláh Barbara képviseli a csabai színeket

Július 26-án pénteken rendezik a 33. Nyári Olimpiai Játékok hivatalos megnyitóját Párizsban, de többek között labdarúgásban, kézilabdában és rögbiben már elindultak a küzdelmek. A magyar csapatot 21 sportágban, 180 sportoló alkotja, Békéscsabát Oláh Barbara gyalogló képviseli.
18:10
FEL