Hétfőn kezdődik az őszi-téli átállás a békéscsabai Árpád fürdőben – galériával

2023. szeptember 17. 10:24 | Mikóczy Erika

Az őszi-téli átállási munkálatok miatt szeptember 18-a hétfő és szeptember 29-e péntek között az Árpád Gyógy- és Strandfürdő zárva tart, a tervek szerint szeptember 30-án, szombaton nyitnak ki újra.

Sokunk számára jelentette idén is a nyarat az Árpád Gyógy- és Strandfürdő az ötven méteres uszodával, az élmény- és tanmedencével, az élményelemekkel, a gyermekmedencével, sportpályákkal, a termál medencékkel (a "tyeplákkal") és a szaunával.

Jó volt látni, ahogy úszás, strandolás közben szinte nap mint nap más arcát mutatta az épület, a medence körül álló sok-sok fa, a vízfelület és persze jó volt találkozni az ismerősökkel is.

Látható, hogy a strandon több helyen is felújításra van szükség. A keretek eléggé szűkösek, azonban ha minden jól megy, lehetőség nyílhat erre: szeptember 21-én, csütörtökön a közgyűlés a Fenntartható, versenyképes városfejlesztés tárgyú pályázat beadásáról is tárgyal, amely saját forrás igénybevétele nélkül tenne lehetővé fejlesztést a fürdőben.

De ma még csak vasárnap van és ragyogó idő, érdemes kihasználni ezt a napot!

Holnaptól közel két hétig zárva lesz a fürdő, elkezdődik az őszi-téli átállás. Elvégzik a szükséges karbantartási munkákat, felállítják a sátrat az 50 méteres medence fölé, kitakarítják a hőcserélőket, felállítják az összekötő folyosót az épület és az úszómedence között, hogy szeptember 30-án a fürdő ismét megnyithasson a nagyközönség előtt. 

Galéria

 

További programok »

Itthon

Agrár szakemberek vehették át diplomáikat Szarvason

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent István Campus Szarvasi Képzési Hely február 16-án ünnepelte a Vetőmag-gazdálkodási szakmérnök továbbképzés, a Mezőgazdasági vízgazdálkodási mérnök mesterképzés, valamint a Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök alapképzés eredményeit a Tessedik épület dísztermében – tájékoztatta a behir.hu-t dr. Sipos Virág Katalin campus főigazgató-helyettes.
06:27
FEL