Herczeg Tamás: Van értéke az elvégzett munkának

2022. április 3. 23:32 | Vincze Attila

Békés megye 1. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s országgyűlésiképviselő-jelöltje a 7.Tv Aktuális című műsorában értékelte a vasárnapi választási részeredményeket.

Nehéz és durva volt a kampány, de ha lenyugszanak a kedélyek, tovább folytatódhat a megkezdett munka – mondta Herczeg Tamás vasárnap este a 7.Tv Aktuális című műsorában. Herczeg Tamás megköszönte mindenkinek, aki rá szavazott és örömét fejezte ki, hogy van értéke annak az elvégzett munkának, amit az elmúlt négy évben végzett a választókerületben, majd kitért a jövőbeli fejlesztések folytatására is.

– Tudom a teendőket, és most elkezdhetem sorolni, hogy van olyan intézmény, amire ígéretet tettünk, hogy létrehozzuk, ez például az áldozatsegítő központ Békéscsabán, továbbá ígéretet tettünk a rendőrörs kialakítására Kétegyházán, de számos olyan fejlesztés van a megyeszékhelyen, amelyek még befejezetlenek, illetve amelyekre további forrás lesz szükséges – fogalmazott Herczeg Tamás.

95 százalékos feldolgozásnál a szavazatok 49 százalékával vezet Herczeg Tamás a második helyen álló Stummer János előtt, akire a választópolgárok 39 százaléka tette le a voksát, így nagy valószínűséggel újra a Fidesz-KDNP jelöltje képviselheti tovább a parlamentben Békéscsabát. 

További programok »

Politika

Újra ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése

Ismét ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése csütörtökön. Az eseményen többek között szó volt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tavalyi munkájáról, Békés vármegye ár- és belvízhelyzetéről, illetve a Békés Vármegyei Értéktár Bizottság 2023-as tevékenységéről is.
2024. április 18. 17:40
FEL