Helyreigazítás

2021. június 20. 07:20 | behir

Szerkesztőségünk levelet kapott Stummer János megbízásából, a jogi képviseletében eljáró, székesfehérvári ügyvédi irodától, melyben helyreigazítást kérnek.

Helyreigazítás:

A 2021. május 26-án „Helyi ügyeket értékelt a Szövetség Békéscsabáért” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Stummer János jelenleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom budapesti elnöke.

A valóság ezzel szemben az, hogy a tisztséget Stummer János immáron közel három éve nem tölti be.

A helyreigazítási kérelemnek helyt adtunk, azonban olvasóink tájékoztatásául közöljük, hogy a Békéscsabai Médiacentrum Kft. a mai napig nem kapott bemutatkozó anyagot Stummer Jánostól. A politikust a magyar Országgyűlésben végzett munkájáról ismerjük, közelebbit nem tudunk róla, ezért amikor bejelentette indulását az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében, akkor igyekeztünk információt szerezni róla.

Az országgyűlés weboldalán, a www.parlament.hu-n fellelhető, önmaga által leadott önéletrajzban, a politikai tisztségek, tagságok között a következő szerepel:

"2016 Jobbik Magyarországért Mozgalom, budapesti elnök"

"2015 Jobbik Magyarországért Mozgalom, budapesti regionális igazgató"

ezek az információk folytatólagosságra engednek következtetni.

Az önéletrajz itt olvasható.

A Wikipédián pedig a Stummer János szócikk alatt található a következő mondat: „2017-ben a Jobbik budapesti elnökévé választották”, ami folytatólagosságra enged következtetni. Innen emeltük át az idézett cikkben szereplő állítást.

Információa Wkipédián

Információa Wkipédián

A Wikwipédián a Stummer János szócikk szemmel láthatóan egy folyamatosan aktualizált felület, ugyanis a budapesti elnöksége mellett immár szerepel az a tény, hogy indul az ellenzéki előválasztáson, Békés megye 1. számú választókerületében.

 

További programok »

FEL