Hatan sérültek meg Békés megye útjain szerdán

2020. szeptember 10. 11:19 | behir

Vésztőn, Békéscsabán, Orosházán és Csanádapácán balesetnél helyszíneltek, Dobozon pedig szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megye területéről szeptember 9-én – olvasható a rendőrség honlapján.

Vésztő külterületén, 7 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Corvin utcában, 7 óra 45 perc körül egymásnak ütközött három személygépkocsi. A balesetben az egyik autós könnyebben megsérült.

Négy órával később, szintén Békéscsabán, a Lencsési úton tolatás közben egy kisteherautó elsodort egy gyalogos nőt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Honvéd utca és a Bajcsy-Zsilinsznky utca kereszteződésében, 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos.

Néhány perccel később, Békéscsabán, a Wagner utca és a Vaskapu utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. Az egyik autó utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Csanádapácán, az Alkotmány úti körforgalomban, 20 óra 45 perc körül fának ütközött és felborult egy személygépkocsi. A jármű vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja és két utasa is könnyebben megsérült.

Dobozon, a Táncsics utcából, 2020. szeptember 9-én 12 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy dobozi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2021. február 11-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 43 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

További programok »

FEL