Hat évre ítélték el a drogkereskedőt, aki Békéscsabán árult

2019. december 4. 15:05 | Papp Ádám Sándor

A kábítószer-kereskedelem miatt nem jogerősen elítélt letartóztatásának a fenntartására tett indítványt a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség

A Gyulai Törvényszék F. I.  szegedi lakost hat év szabadságvesztésre ítélte kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A vádlott Hollandiából 2017 év vége és 2018 április vége között többször vásárolt kábítószert ismeretlen személytől. A megszerzett amfetamint, kokaint, marihuanát és LSD-bélyegeket Békéscsabán értékesítette több személynek.

F. I. szegedi lakásán és békéscsabai tartózkodási helyén a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószert is lefoglalt. A vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte és a tárgyaláshoz való jogáról is lemondott. A Szegedi Ítélőtábla a fellebbviteli főügyészség indítványára a vádlott letartóztatását továbbra is fenntartotta.

Forrás: Szegedi Fellebbviteli Főügyészség

Itthon

Mezőberényben a Petőfi utcai gömbakácokat kivágták, gömbkőriseket ültetnek

Siklósi István, Mezőberény polgármestere még múlt év novemberében tájékoztatta a város lakóit arról, hogy a Petőfi utca nyugati oldalán lévő japán gömbakácok helyett gömbkőrisek ültetését tervezik. A napokban már arról számolt be, hogy a gömbakácok kivágása befejeződött, kezdődhet az ültetés, amelyhez segítőket várnak.
2021. március 2. 19:00
FEL