Három gyanúsítottat állítottak elő a rendőrök

2017. november 28. 18:41 | Papp Ádám Sándor

Battonyán és Medgyesegyházán történt lopások gyanúsítottjait fogták el a rendőrök - olvasható a police.hu bejegyezésében.
Lopással gyanúsítható férfiakat fogtak el 2017. november 27-én a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei. Egyikük, egy 32 éves medgyesegyházi férfi 2017. november 25-e és 27-e között Medgyesegyházán, a kerítésen át bemászott egy lakatlan ház udvarára.

Benyomta az épület ajtaját és hegesztőt, monitort, dekódert lopott el a házból. Rajta kívül egy 20 és egy 21 éves kunágotai férfit állítottak elő a rendőrök. Ők 2017. november 27-én, Battonyán kibontották és ellopták egy lakatlan ház két ablakát.

A műanyag nyílászárókat el akarták adni, az egyik közösségi oldalon szerették volna azokat áron alul meghirdetni, de erre nem maradt idejük.

A hirdetést még fel sem tették az internetre, a rendőrök már megjelentek náluk. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindhárom férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az ellopott dolgokat a tulajdonosok a rendőröktől visszakapták.

További programok »

FEL