Három baleset, négy könnyű sérült

2019. szeptember 5. 11:18 | behir

Gyulán, Sarkadkeresztúron és Szarvason helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében szeptember 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Gyulán, a Nagyváradi út és a Furminc utca kereszteződésében, 10 óra körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Sarkadkeresztúr külterületén, 16 óra 15 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi letért az útról, nekiütközött egy táblának, majd elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Szarvas külterületén, 23 óra 15 perc körül lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A jármű vezetőjénél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett.

 

További programok »

Itthon

Fidesz: Stabil a város költségvetése

A város költségvetése stabil, kiszámítható és a terveknek megfelelően alakul – fogalmazott a Fidesz-frakció vezetője a ciklus utolsó közgyűlését értékelő sajtótájékoztatón. A párt képviselői emellett értékelték az elmúlt öt év eredményeit és a testület munkáját.
16:46
FEL