Harminc nap és el kell tűnniük! – választási plakátok – galéria

2024. június 10. 14:22 | Bere Mátyás

A békéscsabaiak is várják, hogy újra „tiszta” legyen a városkép. A plakátok eltávolítására a szavazás után harminc napja van annak, aki elhelyezte, vagy akinek érdekében elhelyezték azt.

Sajnos Békéscsabán sok megrongált plakáttal találkoztunk, a legtöbbet ugyanakkor az időjárás koptatta el a megsemmisülésig. Városunkban, úgy tűnik, dívik a rúzs, de a vandálok letépni is szeretnek.

 

 

A grafikusok és nyomdák versenye is volt a plakátkampány, emellett méretbeli különbségekkel is küzdöttek a szervezetek: több esetben egymásra csúsztak a plakátok (esetleg valakik egymásra csúsztatták mert kevésbé látták szívesen egyik-másik jelölt arcát, ez nem derül már ki).

 

Galéria

 

Az elmúlt jó néhány hét alatt több képviselőjelöltet is láthattunk a városban, aki saját plakátját igazította, helyezte ki, vagy éppen cserélte. Az is előfordult, hogy egymással szemben álló pártok képviselői is a meg-megigazították ellenfelük plakátját. Szép dolog a demokrácia.

További programok »

Kultúra

Könyvet írt az egykori csabai judoedző – portré a szerzőről

Kapáslövés címmel jelent meg a közelmúltban a debreceni születésű, békéscsabai érintettségű, ám évek óta Szentendrén élő Balogh Zoltán könyve. A korábban eredményes judózó, később sikeres edző Békéscsabán töltötte sorállományú szolgálatát: versenyzőként és edzőként is. Azt követően még két évet ráhúzott; és mint tréner csodálatos csabai cselgáncsosokat nevelt ki.
15:15
FEL