Hála a gyógyításért - köpenyeket adott a kórháznak az idős hölgy

2018. szeptember 17. 15:12 | behir

Több, mint 200 ezer forint értékben adományozott 40 köpenyt az Orosházi Kórháznak egy idős hölgy.

– Csepelen, egy barátnőm keresztlánya bezárta ruhaboltját, de maradt nála néhány köpeny. Nekik nem kellett, én viszont rögtön tudtam, hogy a kórházban biztos hasznát vennék. Felhívtam a kórház igazgatóját, és megkérdeztem, hozhatom-e? Örömömre igent mondott, ezért vagyunk most itt az irodájában – mondta el Trippéné Kriczki Emma. – Életkorom miatt többször gyógyultam már az Orosházi Kórházban és mindig maximálisan meg voltam elégedve az ellátás színvonalával, az orvosok és nővérek felkészültségével, kedvességével. Megfogadtam, lehetőségeimhez mérten ha lehet, segítek, hiszen láttam, sokszor erejükön felül dolgoznak éjjel nappal értünk, a mi egészségünkért – tette hozzá a hölgy.

A kórház főigazgatója elmondta, minden ilyen adomány segíti a működést.

– Kollégáim nevében köszönöm a kedves szavakat és a köpenyeket. Mindig öröm számunkra, amikor valaki gyógyultan távozik a kórházból és hálával gondol azokra az egészségügyi dolgozókra, akik segítették a felépülését. Kedves és megható ez a gesztus Emma nénitől – fogalmazott dr. Duray Gergő.

A hölgy külön kérte, hogy az átadáson legyen jelen Dávid Zoltán polgármester is.

– Örömmel fogadtam el Emma néni invitálását. Ő ízig vérig orosházi, hiszen az első gondolata az volt, hogy ezzel az adománnyal is segíthetne a kórháznak. Köszönöm minden orosházi nevében ezt a figyelmességet – mondta Dávid Zoltán.

Emma nénitől 40 db kiváló minőségű női és férfi köpenyt kaptak a kórház dolgozói. Van közte rövid és hosszú ujjú is, így több szakmaterületen veszik majd hasznát a ruháknak.

 

Forrás: Orosházi Kórház

További programok »

FEL