"Hajrá, Veszprém!" – rajongói klubot nyitottak Kétegyházán

2019. január 21. 09:35 | Gyemendi Réka

A Hajrá, Veszprém! rajongói klub nyitó rendezvényét tartották vasárnap Kétegyházán. Az eseményre nem csak a szurkolók és településvezetők, hanem a Veszprém Kézilabda Klub több tagja, valamint a klub igazgatója és legendás edzői is ellátogattak. A Békés megyei településre érkező játékosok között volt a legendás Carlos Perez is. 

 

 

A Telekom Veszprém KC Magyarország legsikeresebb kézilabda egyesülete: huszonötszörös magyar bajnok és huszonhétszeres Magyar Kupa-győztes, kétszeres Szuperkupa-győztes és háromszoros Bajnokok Ligája-döntős.

Radnóti László hatalmas rajongója a csapatnak, az ő fejéből pattant ki a szurkolói klub ötlete, melyet meg is valósított. A klubhelyiség különböző szurkolói összejöveteleknek ad majd otthont, de roskadozik az ereklyéktől és fotóktól is. Az egyedi dizájnnal rendelkező helyen a padlótól a falakon keresztül a mosdóig minden piros színben pompázik, így aki betér, azt rögtön magával ragadja az az életérzés, amelyet a Veszprém szurkolói képviselnek.

 

 

Kalcsó Istvánné, Kétegyháza polgármestere példaértékűnek nevezte a klubot.

– Nagyon fontos, hogy ha szeretünk valamit csinálni, akkor legyen bennünk hozzá elég kitartás és teljes odaadással tegyünk érte. Radnóti László a klub létrehozásával fejezte ki szeretetét. A legendáknak, a veszprémi kézilabda egyesületnek mi is szurkolunk, nagyon örülünk a sikereiknek. Kétegyháza számára pedig megtiszteltetés, hogy a klub megálmodója közelebb hozta az egyesületet és elhozta ide a vendégeket – fogalmazott.

– Nagy megtiszteltetés, hogy létezik ilyen klub, messze Veszprémtől. Boldog vagyok, hogy sikerült megszerveznünk és eljönnünk a játékosokkal. Azt gondolom, hogy egyre szorosabbra tudjuk fűzni ezt a kapcsolatot, továbbá plusz ereklyékkel is szeretnénk bővíteni a klubot – árulta el Gulyás István, a Veszprém Kézilabda klub sportigazgatója.

 

További programok »

Sport

Újabb fiatal tehetség a csabai röplabdások keretében

Újabb fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A békéscsabai születésű, saját nevelésű Szűcs Gréta az elmúlt szezonban az U18-as csapat egyik húzóembereként ünnepelhetett bajnoki címet hazai közönség előtt.
2019. augusztus 22. 19:39
FEL