Kézilabda: Az egész ország láthatja a „nagyok” ellen az orosházi fiúkat

2020. augusztus 11. 13:15 | behir

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Orosházi FKSE-LINAMAR már a bajnokság elején összecsap a két legnagyobb hazai klubbal, a Telekom Veszprémmel és a MOL-Pick Szegeddel. A sportág kedvelői mindkét mérkőzést láthatják a közszolgálati sportcsatornán, sőt, a Tisza-partiakkal vívott felkészülési összecsapás is képernyőre kerül.

Az már korábban eldőlt, hogy az orosháziak Telekom Veszprém elleni, szeptember 13-i találkozóját közvetíti a televízió. Mostanra az is eldőlt, hogy nemcsak ezt a találkozót, hanem a másik magyar BL-résztvevő, a MOL-Pick Szeged elleni összecsapás is szerepel az M4 Sport műsortervében - közölte az orosházi klub hivatalos oldala.

A közvetítés miatt időpontváltozás is történt. A szeptember 2-i, MOL-Pick Szeged elleni találkozót 19:45-től közvetíti majd az M4 Sport csatorna.

A bajnokság kezdetéig még három felkészülési találkozó vár Ratko Djurkovic tanítványaira. Szombaton Szegedre látogat az orosházi gárda, ezt a találkozót a Sport TV 1-es csatornája tűzi műsorára. Németh Lászlóék ezt követően augusztus folyamán, szintén idegenben, a Budai Farkasok, illetve a Budakalász együttese ellen lépnek pályára.

 

További programok »

FEL