Hagyj el egy Mikuláscsomagot!

2019. november 16. 09:28 | behir.hu

A korábbi sok-sok pozitív visszajelzés miatt 2019-ben ismét szeretnék elindítani a „Hagyj el egy Mikuláscsomagot” akciót.

A nagy népszerűségnek örvendő, Ancsin Alex által életre hívott kezdeményezés lényege, hogy december 6-án, hagyjunk el egy Mikuláscsomagot, játékot, könyvet, a parkban egy padon, buszon, vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – bárhol, ahol sokszor megfordulunk, ahol sok ember jár és ahol megtalálhatják - olvasható a közösségi oldalon közzétett felhívásban.

A csomagra érdemes ráírni egy rövid üzenetet, például ezt: "Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!"

A szervezők kérése, hogy megtalált csomagról töltsön fel a megtalálója egy képet a "Hagyj el egy Mikuláscsomagot" facebook eseményhez.

Szeretnék nyomonkövetni, hogy hány emberhez ért el a felhívás, ezért kérik azt is, hogy amennyiben valaki csomagot hagy el, szintén töltsön fel egy képet a facebook eseményhez.

Ez is egy lehetőség, hogy mosolyt csaljunk egy ismeretlen arcára. December 6-án tehát hagyjunk el egy Mikuláscsomagot, hogy szebbé tegyük egy másik ember napját! Addig is ki lehet gondolni, és össze lehet szedni, hogy mi legyen a csomagban.

További programok »

FEL