„Hagyj el egy Mikulás-csomagot!” - kedves akció terjed az interneten

2018. december 2. 08:51 | behir

Új kezdeményezés terjed az egyik közösségi oldalon. Nagy András elindított egy akciót, melynek lényege, hogy december 6-án, aki csak megteheti „hagyjon el egy Mikulás-csomagot!” .

A csomagban lehet játék, könyv, amit a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban lehet hagyni – bárhol, ahol sok ember jár, és ahol megtalálhatják. A csomagon lehetőség szerint hagyjanak egy rövid üzenetet például így: Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!

Annak érdekében, hogy ez minél több emberhez eljusson egy eseményt is létrehozott a közösségi oldalon, melyre máris sokan reagáltak.

Nagy András azért indította el ezt a nemes kezdeményezést, hogy ebben a rohanó világban egy kis ráfordítással mosolyt varázsoljanak az emberek, egymás arcára.

 

További programok »

Itthon

Gyulán is létesült okos zebra a gyalogosok védelme érdekében

Újabb okos zebrával bővült Békés megye – Ezúttal Gyula központjában, a nagy forgalmú Béke sugárúton létesült egy kivilágított gyalogosátkelőhely. A kezdeményezéshez korábban Orosháza és Békéscsaba is csatlakozott. A Generali a Biztonságért Alapítvány pályázatának elsődleges célja a közlekedésbiztonság, azon belül pedig a gyalogosok védelme.
06:56
FEL