Gyulai siker a Netfit Class Challenge pályázatán

2019. május 18. 08:53 | behir

A Gyulai Dürer Albert Általános Iskola is beadta pályázatát a Netfit Class Challenge kihívására, amelyre országosan nyolcvan intézmény küldte el videóját. A gyulai iskola 6. b. osztálya egy mesei alapokra helyezett alkotással készült, amelyek a Netfit mozgásprogramját mutatta be - számolt be a gyulaihirlap.hu.

Ahogy azt Nagyné Bódi Katalin osztályfőnöktől elmondta, az értékelés a korábban közzétett Netfit szakmai és filmkészítési szempontok alapján történt és a pontozást követően az összpontszámok adták ki a győzteseket. A szervezők országosan és külön a budapesti osztályoknak is kiírták a pályázatot, így mindkét kategóriát külön díjazták. A kiírás zsűrije hosszas értékelő munka, egyeztetések, véleményütközések és viták után választotta ki a kiírás nyerteseit. A legjobb filmeket készítő osztályok egy-egy százezer forint értékű Decathlon sportszerutalványt vehettek át.

A szervezők döntése alapján a Gyulai Dürer Albert Általános Iskola 6. b. osztályának kisfilmje is bekerült a legjobbak közé, így kiérdemelte a százezer forintos sportszerutalványt.

 

 

– A film elkészítéséért hatalmas köszönettel tartozunk Bimbó Lajosnak, a Gyulai Hírlap sportszerkesztőjének, aki odaadással és hatalmas szakmai felkészültséggel járult hozzá osztályunk sikeréhez – zárta Nagyné Bódi Katalin.

Forrás: Gyulai Hírlap

 

További programok »

FEL