Gyulai élmények egy mosolygós szelfiért – megvan a nyertes

Vasárnap érkezik Gyulára az Almásy-kastély nyári szelfi játékának nyertese, Hajzer Klaudia és párja. A másfél hónapig pörgő, #gyulaimosoly néven, a kastély Facebook-oldalán futó felhívás több mint 140 „önarcképpel” zárult. Az ifjú, nádudvari hölgy által feltöltött nyertes fotó ötezer like közelében állt meg, ami két főre és két éjszakára szóló szálláslehetőséget jelent.

A szállás mellett programokról is gondoskodnak a szervezők, romantikus sétakocsikázás is várja a nyertest, aki egy antik grófi Viktória-hintóval hajthat végig a városon. A várfürdő két darab full extrás belépőt dobott be a közösbe, míg a kiállítótereket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. az Almásy-kastélyba, a várba, az Erkel emlékházba, a Ladics-házba és a Kohán Képtárba szóló páros belépőjegyekkel szolgálja a fiatalok kikapcsolódását.

A játék nem csak azt példázza, hogy az idegenforgalomban dolgozó gyulai vállalkozások és cégek milyen remekül tudnak együttműködni, egyúttal arra is bizonyítékul szolgál, hogy Gyula a hazai turizmusban egyedülállóan komplex élményt nyújt a városba érkezőknek.

Forrás: Gyulakult

 

Megosztás:

Címke: , , , ,