Gyűjtést szervezett a helyi MSZP a rászorulók megsegítésére

Az MSZP Békéscsabai Szervezete nevében Miklós Attila elnök közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe arról az adománygyűjtésről, amelyet az ünnepek közeledtével a rászorulók javára szerveztek.  A közleményt az alábbiakban olvashatják:            

Egy csomag étel, egy karácsonyi ajándék, többet jelenthet ott, ahol hónap végén erre már nem telik. Magyarországon egyre növekszik a szegénységben, a mélyszegénységben élő családok száma. A szavak itt nem elegendőek, tettekre van szükség.

Az MSZP Békéscsabai Szervezetének tagjai, szimpatizánsai idén is gondoltak azokra a családokra, akiknek nehézséget jelent az élelmiszerek, a téli ruha vagy az ajándékok beszerzése. Több éves hagyományunkhoz ragaszkodva, idén is gyűjtést szerveztünk a nehéz sorsú családok megsegítésére, hiszen a szolidaritás, a hátrányos sorsúak segítése értékrendünk és tevékenységünk középpontjában áll.

Az adományok a tél és az ünnepek közelsége miatt főleg ruhát, és tartós élelmiszert, tartalmaznak. A felajánlásokat eljuttattuk a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ munkatársainak, akik a legrászorultabbak számára továbbítják a felajánlásunkat.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rajtunk keresztül juttatta el adományát, így közösen, együttműködve tudtunk segíteni a rászorulókon.

 

Az MSZP Békéscsabai Szervezetének nevében: 

Miklós Attila, elnök

Megosztás:

Címke: , , , ,