Győzött a jobb…

Az OB I/B-s vízilabda bajnokság felsőházi rájátszásában csatázik a Csabai Csirkefogók együttese. 

Az OB I/B-s vízilabda bajnokság felsőházi rájátszásában csatázik a Csabai Csirkefogók együttese. A hétvégén az 1-8 helyért zajló küzdelem jelenlegi negyedikjét fogadta a hatodik viharsarki csapat.

A találkozót megelőzően az aktuális ellenfél, BVSC-Zúgló együttese tűnt esélyesebbnek, s ennek megfelelően alakult a találkozó kimenetele.

Az első perctől úgy alakult sajnos minden, ahogy a fővárosiak szerették volna. Már néhány másodperc elteltével megszerezte a vezetést, s ezt követően nem is adták ki a kezükből az előnyt. Az első negyedet követően 4-1-re, majd a második nyolc perc után 9-4-re vezettek. A viharsarkiak hihetetlenül pechesnek bizonyultak, ez alatt az időszak alatt kétszer annyi kapufát lőttek, mint gólt. Látszott, hogy jobb csapat a BVSC, de azért ha ezekből csak a fele befele pattant volna, sokkal szorosabb lehetett volna az állás.

A harmadik negyedben mindkét csapat vissza vett kicsit a tempóból, már a mi góllövést illeti. A fővárosiak kétszer, a hazaiak egyszer sem találtak be ez alatt a nyolc perc alatt (4-11).

Az utolsó etapot aztán végre sikerült 3-1-re hoznia a Csirkefogóknak, ami a szépségtapaszra mindenképpen elég volt, de összességében a BVSC megérdemelten nyert 12-7-re.

Szegedi Zsolt

Megosztás: