Gond van a Digi szolgáltatásával

2021. július 17. 16:52 | Mikóczy Erika

A szolgáltató szerint főként Budapestet és környékét érinti a probléma, de Békés megyében is sok helyről jelentettek hibát.

Szombaton délután, a közösségi oldalak tanúsága szerint országos probléma léphetett fel a Digi szolgáltatásában. Békéscsabán és környékén is sokan jelezték, hogy baj van a szolgáltatással, nem jönnek be egyes tévécsatornák, gond van az internettel, és a telefonos ügyfélszolgálat sem elérhető.

A Digi szolgáltató a hivatalos facebook oldalán a következőket írta:

"Tisztelt Előfizetőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DIGI TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők. Amennyiben rendelkeznek televízió szolgáltatással, kérjük, a hiba fennállása alatt ne hangolják újra a televízió készülékeiket! A probléma elhárítása után a televízió szolgáltatás is automatikusan helyreáll!  A hibák kijavításán kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!"
 
Frissítés: Szombaton 20 óra előtt pár perccel a szolgálató arról tájékoztatta az előfizetőiket, hogy a hibát részlegesen elhárították az érintett területeken, azonban a televízió-szolgáltatásban illetve a mobil adatforgalomban bizonyos szolgáltatási területeken még előfordulhat kimaradás.
 

További programok »

Itthon

Autómentes világnap: A Kölcsey utcai ovisok is rollerre és bringára pattantak

Ha nem is világszinten, de békéscsabai viszonylatban erőteljesen felhívta a figyelmet néhány intézmény az autómentes világnap jelentőségére. Ezen a napon többek között a Kölcsey utcai ovisok is bringán, rolleren kerülték meg többször az intézményt. A kisebbek, nagyobbak és az őket kísérő rendőrök, valamint óvodapedagógusok jó időben tölthették meg jó kedvvel és zsivajjal az utcákat.
2023. szeptember 22. 15:47
FEL