Gödöllői siker Békéscsabán

2016. január 31. 13:36 | behir.hu

Az 5-6. korcsoportos Teremlabdarúgó Diákolimpia országos döntője ezúttal igazán kiélezett küzdelmet hozott, hiszen több hasonló képességű együttes érkezett Békéscsabára. A színvonalas torna végén a Gödöllőről érkező Premontrei Szent Norbert Gimnázium futsalosai örülhettek.

A szombati csoportküzdelmek után vasárnap már az egyenes kieséses szakasszal folytatódott az országis finálé. A negyeddöntők és az elődöntők után a Pest megyei és a budapesti selejtezőből érkező gárdák küzdhettek meg az aranyéremért. A torna utolsó mérkőzésén a fővárosi Kölcsey Ferenc Gimnázium nem találta az ellenszert a gödöllői riválissal szemben, amely látványos gólokat szerzett és 3-0-ra diadalmaskodott.

Bíró Csaba, a közművelődési, ifjúsági és sportbizottság elnöke hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy immár harmadik évben egymás után országos döntőnek adott otthont Békéscsaba, köszönhetően a Békés Megyei Diáksport Egyesület munkájának is. A rendező szervezet elnöke, Kormos Mihály összességében színvonalas döntőnek értékelte ezt a két napos rendezvényt, ahol nagyon képzett játékosok és kiváló csapatok mérkőztek meg egymással.

Kovács Dávid

FEL