Garázsából tolatott ki, a szemközti háznak ütközött a csabai nő

2021. október 31. 10:07 | behir.hu

Békéscsabán, Orosházán és Újkígyóson balesetnél helyszíneltek, Sarkadkeresztúron és Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. október 30-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Békéscsabán, az Árpád utcában 13 óra körül egy garázsból kitolató nő ütközött személygépkocsijával a szemközti háznak. A 62 éves nő, aki könnyebben megsérült, feltehetően rosszul lett a manőver közben. Egy órával később Orosházán, a Huba utcában egy személyautóval közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy gyalogos-átkelőhelyen kerékpárját toló nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Újkígyóson, a Petőfi utca és a Kossuth utca kereszteződésében 16 óra 15 perc körül két személygépkocsi balesetezett. Az egyik jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Baleset Sarkadkeresztúron. (A kép forrása: police.hu)

 

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 30-án. Először 18 óra körül Sarkadkeresztúron, a Sugár úton ellenőriztek egy sarkadi személygépkocsi-vezetőt. A férfi lehajtott az útról és egy lakatlan ház kerítésének ütközött, a balesetben nem sérült meg. Ezután 19 óra 15 perc körül Gyulán, a Széchenyi utcában állítottak meg egy helyi autóst. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrjárőrök elvették a jogosítványukat és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Történelmi Íjász Világbajnokság Gyulán

Augusztus 14-e és 20-a között ismét Történelmi Íjász Világbajnokságot rendeznek Gyulán. A városba 21 országból 300 íjász érkezik több kontinensről, így ezalatt az egy hét alatt különféle nemzetek íjászaival lehet találkozni, akár népviseletben is.
2022. augusztus 2. 23:59
FEL