Garázdaság, magánokirat-hamisítás és lopások miatt intézkedtek a rendőrök

2023. október 5. 15:26 | behir.hu

Garázdaság, magánokirat-hamisítás és lopások gyanúsítottjainak elfogása.

Garázdaság és magánokirat-hamisítás miatt körözött román állampolgárt fogtak el a rendőrök október 4-én 5 órakor Lőkösházán, a vasúti határátkelőhelyen – számolt be az esetről szerdán a rendőrség. A férfi belépésre jelentkezett, de az útlevélkezelő leszállította a vonatról, mert az ellenőrzésekor megállapította, hogy az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság keresi, két büntetőeljárás is van ellene folyamatban. A rendőrök ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra október 4-én délután bejelentés érkezett arról, hogy Medgyesbodzáson az elmúlt másfél hónapban betörtek egy lakatlan házba. A melléképületből és a lakórészből is tűntek el dolgok, többek között számítógép, televízió és mosógép. A rendőrök még aznap azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 23 éves férfit. Kutatást tartottak nála és megtalálták a lopott dolgokat, amelyeket a nyomozók visszaadnak a tulajdonosnak. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei október 4-én késő este Mezőberényben elfogtak egy férfit, aki ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 21 éves sarkadi férfit, aki ellen több büntetőeljárás is van folyamatban, előállították Békéscsabára, és a nyomozók őrizetbe vették.

További programok »

Kék hírek

Ámítástechnika - Valótlan hirdetésekkel csapta áldozatait a gyulai férfi

A Békéscsabai Járási Ügyészség 8 rendbeli kisebb értékre üzletszerűen elkövetett csalás bűntette, 7 rendbeli csalás vétsége és 14 rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat egy 34 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, akik internetes csalásokat követett el és számítástechnikai alkatrészek ígéretével 15 sértettet csapott be.
09:15
FEL