Garázdaság és életveszélyes testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök

2017. november 19. 13:59 | behir

Garázdaság Békéscsabán, testi sértés Gyulán. Békés megyében november 18-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei november 18-án 7 óra 30 perc körül előállítottak egy férfit, aki Békéscsabán, a kórházban kiabált, hangoskodott. A férfi a rendőrök felszólítására sem változtatott viselkedésén, zavarta a betegeket és az őket ellátók munkáját. Erőszakos, megbotránkoztató viselkedésének többen is szemtanúi voltak. A férfi ellen a rendőrök garázdaság miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Gyulán, az egyik szórakozóhelyen november 18-án 23 óra körül összeszólalkozott két fiatal. Egyikük ököllel megütötte a másikat, aki ettől a földre esett és elvesztette az eszméletét. A mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A 22 éves gyulai Sz. Zsoltot, a rendőrök rövid időn belül elfogták.  Ellene a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Forrás: police.hu

 

FEL