Füzet segít a gyopárosi barangolásban

És még kedvezményekre is jogosít

Minden turista "barangoló-füzetet" kap idén, aki Gyopárosfürdőre érkezik.

Ezzel azt szeretnék elérni, hogy ösztönözzék a turistákat vásárlásra és segítsenek bemutatni a helyben található szolgáltatásokat, ugyanis a füzet kedvezményekre is jogosít. A kiadvány több tízezer példányban készült, a partnerszállások mindegyikben megtalálhatók majd. A kedvezményhalmaz egyszeri felhasználásra jogosít és 2017 év végéig igénybe vehető. 

"18 szolgáltató összefogásával, a helyi szálláshelyek bevonásával megvalósuló akcióban 10 százaléktól 50 százalékig találhatók kedvezmények, a füzet perforált részének levágásával a szolgáltatások igénybevételének száma mostantól mérhető lesz, így teljes képet kaphatunk arról, melyek a legkeresettebb helyek a környéken. A füzetben található partnerek több mint felét orosházi vállalkozások adják, emellett örömteli, hogy a régióban található egyéb látnivalók is csatlakozni kívántak a programhoz." – közölte a füzetet készíttető Jövő Építők TDM.

A kedvezményhalmazt tartalmazó füzet márciustól ingyenesen igényelhető a szállásadóknál, melynek sikeressége esetén egy bővített, már térítés ellenében értékesítendő kiadvány megvalósítása a cél a jövő évtől. Mindemellett az idei évtől egy masszázsokat és wellness-szolgáltatásokat, továbbá szaunaszeánszokat és szaunaetikettet bemutató szóróanyag is megtalálható lesz a fürdőben és a kiemelt szálláshelyeken a már meglévő 4 nyelvű szálláskatalógussal és Gyopárosfürdő kiadvánnyal együtt.

Érdekesség, hogy a csomag, mely a kiadványokat tartalmazza közel nyolcszáz kilót nyom, kiosztását a keddi napon kezdjük a Tourinform Irodában.

Megosztás:

Címke: , , ,