Fülbemászó dallamok a Csabagyöngyében – Jön Szabó Balázs Bandája

Szabó Balázs Bandája koncerttel indul a XX. SCHERZO. 

Szabó Balázs Bandája koncerttel indul a XX. SCHERZO, Amatőr Musical Színpadok Fesztiválja a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Az április 8-tól 10-ig tartó három napos fesztivál kavalkád első estéjén Szabó Balázs dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, bábszínész és mesemondó lép fel bandájával.

Szabó Balázs 2009-ben alakított saját bandája élén énekel, gitározik, hegedül és kavalozik.  Balázs jelenleg gyermekkori álmát valósítja meg, saját zenekara lett, mellyel harmadik lemeze, az – Élet elvitelre – 2015-ben “Az év alternatív albuma” Fonogram-díjat is elnyerte. A zenélés mellett rendszeresen és hivatásszerűen él két másik szenvedélyének: a táncháznak, illetve a bábszínészetnek.

A magyar népzene, a rock, a pop és a funk határvidékein mozgó Szabó Balázs Bandája eddig három lemezt jelentetett meg: a Megcsalogató és az Átjárók című dupla album után, az Élet elvitelre címűt 2014-ben adták ki.Minőségi zenéjük méltán araszol felfelé a népszerűségi listán, fülbemászó dallamaikat és kiváló szövegezésű zenéjüket egyre több fiatal érzi magáénak. Koncertjüket végre a békéscsabai közönség is láthatja április 8-án, 21 órától a Csabagyöngye Kulturális Központban, mely a Cseh Tamás Program keretében valósul meg.

Belépőket elővételben 1000 forintért, míg a koncert napján 1500 forintért lehet váltani.

Megosztás: