Fradi csatárral utaztak az edzőtáborba

2016. július 12. 05:49 | behir.hu

Az élvonalból búcsúzó Békéscsaba, edzőtáborral hangol a következő szezonra.  Az élvonalból búcs

Az élvonalból búcsúzó Békéscsaba, edzőtáborral hangol a következő szezonra. 5 napig tartózkodnak Algyőn, s a nyilvánosságra került névsorban a próbajátékosok mellett, egy óriási meglepetést is találunk.

Kapusoknál Ribánszki László korábban a Kecskemét és a Siófok színeiben az élvonalban szerepelt, az előző bajnokságban az NB II-es Mezőkövesd és a Kisvárda kapuját védte, vagyis inkább nem védte, mert a kispadon ült. Ő Szlovákiában született, tavaly lett magyar állampolgár, s mivel a szlovák állampolgárságáról lemondott (hisz Szlovákiában nincs kettős állampolgárság), így ténylegesen magyarnak számít. Amint a neve mellett látszik, próbajátékos. Fabio Nascimento tavaly nyáron lett magyar, s ezek szerint futball-magyarnak számít, hisz az NB II-ben külföldi egyáltalán nem szerepelhet. Máthé Gábor, Pilán Márkó, Huszár Gergő, Beszterczei Attila, Szélpál Norbert, Tóth Dániel, Kálmán Szilárd a második csapatból került fel az “egybe”. Kelemen Dávid Paksról, Bagi István Kisvárdáról (kölcsönből vissza), Nagy István és Urbin Péter Szolnokról, Gránicz Patrik, Ihrig-Farkas Sebestyén Kozármislenyből igazolt a lila – fehérekhez. Medgyes Zoltán a Haladás hivatalos honlapja már soproni játékosként emlegette a múlt héten, de az előző hét közepe óta, már az Előre edzéseit látogatja, s edzőmeccsen is szerepelt. Az utolsó név akit még meg kell említenünk, valahol a legnagyobb meglepetés is a listán. Popov Patrikot a Fradi utánpótlás legtehetségesebb támadójaként tartják számon, s neve mellett nem is a próbajátékos jelző szerepel, tehát zöldből valószínű lilába öltözik. Korábban 1 NB I-es meccsen már viselte a Ferencváros mezét, az, hogy kölcsön vagy végleg került a Békéscsabához, még nem lett bejelentve.

Íme az utazók:

Ribánszki László (próbajátékos), Máthé Gábor, Mursits Roland, Bényei Balázs, Pilán Márkó, Kelemen Dávid, Huszár Gergő, Fehér Zsolt, Bagi István, Fabio Nascimento de Oliveira, Juhász György, Beszterczei Attila, Szalai Dániel, Nagy István, Spitzmüller István Szélpál Norbert, Takács Péter, Gránicz Patrik, Viczián Ádám, Urbin Péter, Ihrig-Farkas Sebestyén, Tóth Dániel, Birtalan Botond, Kálmán Szilárd, Popov Patrik, Medgyes Zoltán (próbajátékos).

Forrás: www.fociclub.hu

 

    FEL