Forgalomkorlátozások Békéscsabán, a Pataky utcában, a Berényi és a Gyulai úton

Elkezdődik a „Fenntartható városi közlekedésfejlesztés megvalósítása Békéscsabán a Körte sor – Gyulai úti, a Berényi úti és a Pataky László – Franklin utcai kerékpárforgalmi létesítmény létrehozásával” című projekt kivitelezése, ezért forgalomterelésekre, forgalomkorlátozásokra kerül sor.

 

Forgalomkorlátozás 2017. szeptember 29-étől

 

Pataky László utca: A Szarvasi úttól a Franklin utcáig terjedő szakaszon csapadékvíz-elvezetéssel és kerékpárút-építéssel kapcsolatos munkákat végeznek. Az adott szakaszon sebességkorlátozásra, útszűkületre, félpályás korlátozásra kell számítani.

Számítani kell továbbá arra, hogy időszakosan szükségessé válik a gyalogosforgalom korlátozása, illetve terelése is. Az építési anyagok beszállítása miatt a tehergépjármű forgalom megnövekedhet. A kivitelező folyamatosan tájékoztatja az érintett ingatlantulajdonosokat a tervezett beavatkozásokról.

 

Forgalomkorlátozás 2017. október 2-ától

 

Berényi út: A Szarvasi úttól a Hajnal utcáig terjedő szakaszon csapadékvíz-elvezetéssel kapcsolatos munkák kezdődnek. Az adott szakaszon sebességkorlátozásra, útszűkületre, félpályás korlátozásra kell számítani. Számítani kell továbbá, hogy időszakosan szükségessé válik a gyalogosforgalom korlátozása, illetve terelése. Az építési anyagok helyszínre történő szállítása miatt a tehergépjármű forgalom megnövekedhet. Kivitelező folyamatosan tájékoztatja az érintett ingatlantulajdonosokat a tervezett beavatkozásokról.

 

Gyulai út: A CsabaPark bejárata és Körte sor közötti szakaszon  földmunkái kezdődnek. Az adott szakaszon sebesség korlátozásra kell számítani.

Kérjük az erre közlekedőket, vezessenek óvatosabban, vegyék figyelembe a kihelyezett közúti táblák utasításait, legyenek türelmesebbek.

Megosztás:

Címke: ,