Folytatódik a határvadász-toborzás Békés megyében

Rendezvényeken és bevásárlóközpontban is lehet érdeklődni a jelentkezés feltételeiről, a képzés részleteiről.

Békés megyében folyamatosan várja a rendőrség a határvadász hivatás iránt érdeklődők jelentkezését – írja a police.hu. Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve a Békés megyében működő rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségeken is lehet információt kérni a jelentkezés feltételeiről, a képzés részleteiről.

Emellett különböző rendezvényekre is ellátogatnak a toborzást végző rendőrök. A hétvégén, 2017. augusztus 12-én két település falunapján működtetnek információs pontot. Nagykamaráson 9 órától 13 óráig, Okányban 14 órától várják az érdeklődőket. Másnap, 2017. augusztus 13-án, Kétegyházán, egy fesztiválon lesz határvadász toborzás. A következő hétvégén, 2017. augusztus 19-én Mezőberényben, a Berényi Napokon, 20-án délelőtt Tótkomlóson, 14 órától pedig Dombegyházon várják a határvadásznak jelentkezőket.

Békéscsabán, a Csaba Centerben is működik információs pont. Legközelebb augusztus 15-én és 16-án 11-14 óráig, majd augusztus 17-én 15-18 óráig várják az érdeklődőket.

Megosztás:

Címke: , , ,