Folytatódik a 7. TB TOTÓ!

2019. február 26. 16:27 | behir

A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesülete, a Békéscsabai Médiacentrum és a Békés Megyei Kormányhivatal együttműködésében "Tudatosan a jövő biztonságáért" címmel hétfőn 17 Békés megyei középiskolában megkezdődtek a rendhagyó, interaktív órák.

 

A múlt héten elindult 2019-es  7.TB TOTÓ nyereményjáték első része lezárult. A nyerteseknek, Szatmári Patriknak, Szilágyi Ferencnek, a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 11/A. osztályának, Huszár Mihálynak és Simon Leventének ezúton is gratulálunk.

 

A szervezők a 7.TB TOTÓ játékot a program végéig, március 1-ig meghosszabbították.

 

A szerencsés megfejtők a  Swietelsky-BRSE női röplabda csapata és az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda csapata mérkőzéseire nyerhetnek jegyeket. Több diák a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum jóvoltából Andy Warhol kiállítására is ellátogathat, vagy a békéscsabai Árpád Fürdő páros strandbelépőjét nyerheti meg.

 

A 7.TB TOTÓ akár mobiltelefonnal is könnyen kitölthető. A játék elérhetősége: https://behir.hu/tb-toto-2019

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
2022. május 16. 16:54
FEL