Folyamatos a toborzás Békés megyében is

2017. június 6. 15:40 | Papp Ádám Sándor

Békéscsabán, Orosházán és Mezőhegyesen is lehetőség lesz arra, hogy az érdeklődők személyesen kérjenek információt a rendőrség munkatársaitól, a határvadász képzéssel kapcsolatosan.

 

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász képzés iránt.

Békéscsabán, 2017. június 6-a és 8-a között, 15-től 18 óráig, a Csaba Centerben működő információs pontnál, ahol a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai fogadják az érdeklődőket.

Orosházán, 2017. június 10-én az V. Városi Kéklámpás Napon találkozhatnak a látogatók a rendőrség toborzó csoportjaival, 2017. június 11-én Mezőhegyesen, a lovasversenyen is működik majd határvadász információs pont.

Azok, akik nem tudnak elmenni egyik rendezvényre sem, telefonon is érdeklődhetnek a képzés részleteiről, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál, a 66/ 523-700-as telefonszámon.

Emellett, valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket.

A rendőrség honlapján továbbra is megtalálható minden fontos információ a képzésről és a jelentkezésről, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL