Fogathajtás: A cseh Nesvacil nyert a négyesfogatoknál Mezőhegyesen

2020. július 6. 07:22 | Kovács Dávid

A cseh Radek Nesvacil 6. helyen végzett akadányhajtásban, de az összetettben diadalmaskodott Mezőhegyesen a Nemzeti Fogathajtó Versenyen.

A szombati napon Lázár Zoltán baleset miatt feladni kényszerült a versenyt, így a cseh hajtó vette át a vezetést összetettben a négyesfogatoknál. Radek Nesvacil ugyan a 6.helyen zárta a vasárnapi napot, azonban a végső győzelmet már nem lehetett elvenni tőle – írja a fogathirek.hu. A második helyet Dobrovitz József, a harmadikat pedig a mezőhegyesi színeket erősítő Papp János szerezte meg. Az akadályhajtást id. Galbács Ferenc nyerte ifj. Dobrovitz József előtt.

 

Dani Marcell Balázs a kettesfogatok összetett győztese (Fotó: fogathirek.hu)

Dani Marcell Balázs a kettesfogatok összetett győztese (Fotó: fogathirek.hu)

 

A kettesfogatoknál az akadályhajtást Kovács Szabolcs Tamás nyerte Kiss Róbertet megelőzve. Dani Marcell Balázs vasárnapi 6. helye ellenére győzött az összetettben. Egyesfogat kategóriában Kun Andrea nyert vasárnap, az összetett verseny győztese pedig Meskóné Orosz Mária lett Demkó Zsolt előtt. Póni egyesfogattal Jámbor Blanka győzött, póni négyesfogattal Juhász Péter sikeresen teljesítette mindhárom versenyszámot.

 

 

További programok »

FEL