Fodrászkelléket lopott, a biztonsági őrt is kicselezte, de rendőrkézre került

2021. január 26. 09:58 | behir

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

Több kozmetikai terméket és egy hajvágógépet akart fizetés nélkül elvinni 2021. január 25-én 8 óra 45 perc körül egy orosházi üzletből egy férfi. Az árucikkeket a ruhájába rejtette, úgy akart kisétálni a boltból. Észrevette ezt az üzlet biztonsági őre és fel akarta tartóztatni őt a rendőrök érkezéséig.  Dulakodás alakult ki közöttük, és a férfinak sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrjárőrök a bejelentéstől számított néhány perc alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves orosházi férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói rablás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene és őrizetbe vették. A rendőrök lefoglalták az elvitt termékeket, amelyeket visszaadnak a tulajdonosnak.

Kék hírek

Müller Cecília: Az a cél, hogy húsvétig minden regisztrált megkapja az oltást

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján elhangzott, hogy eddig már több mint félmillió ember kapta meg hazánkban az első, és több mint kétszázezer a második oltást is. Mivel már itt a járvány harmadik hulláma, arra kértek mindenkit, hogy ha még nem tette meg, mielőbb regisztráljon az oltásra.
2021. február 25. 14:20
FEL