Figyelmetlenség miatt balesetet okozott

2020. november 4. 10:27 | behir.hu

Mezőkovácsháza közelében egy autós nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsinak és összeütközött vele. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A rendőrséget 2020. május 18-án, 16 óra után néhány perccel súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették Mezőkovácsháza külterületén először lehúzódott járműjével, majd meg akart fordulni egy autós, amikor nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsinak és összeütközött vele. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a balesetet okozó személyautó vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt büntetőeljárást indított. Kihallgatásán a 61 éves mezőkovácsházi férfi elismerte felelősségét. Elmondta, hogy figyelmetlen volt, amikor meg akart fordulni járműjével és nem vette időben észre a másik autót. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre - írja a police.hu. 

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL