Súlyos következménye lett egy pillanatnyi figyelmetlenségnek

2019. december 23. 10:03 | behir.hu

Felborult egy személygépkocsi a 44-es számú főút Kondoros és Kétsoprony közötti szakaszán. A jármű vezetője szabálytalanul előzött, ezután történt a baleset. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békés megyében, a 44-es számú főúton, 2019. október 13-án 17 óra 30 perc körül felborult egy személygépkocsi. Az autó vezetője Kondoros felől Kétsoprony irányába tartott, amikor meg akarta előzni az előtte haladó személygépkocsit. A férfi azonban nem volt elég körültekintő, nem vette észre, hogy őt már előzi egy másik személygépkocsi. Összeütköztek, majd a kocsijával lesodródott az útról. A balesetben a férfi könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett.

 

 

A 68 éves férfi, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsít, kihallgatásán elismerte a felelősségét. Azt mondta, hogy egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt következett be az ütközés. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. december 19-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Városi gyereknap a Munkácsy Negyedben – galériával

A gyereknapi körtúránkat a Csabagyöngyében kezdtük Évi tündér megnyitójával, majd bejárva a helyszíneket láttuk, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Emlékház és a Napsugár Bábszínház is színes programokkal várta a családok seregét.
18:50
FEL