Fesztiválon és bevásárlóközpontban toboroznak

November utolsó hetében a gyomaendrődi fesztiválon és a békéscsabai bevásárlóközpontban várják a toborzók az érdeklődőket – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-kapitányság.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. Gyomaendrődön november 25-én a Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Versenyen találkozhatnak a kilátogatók a rendőrség munkatársaival, akik tájékoztatják az érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről és a képzés részleteiről. Ezen kívül Békéscsabán, a Csaba Centerben november 28-án, 11 óra és 14 óra között, november 29-én pedig 15 óra és 18 óra között működtetnek információs pontot a rendőrök.

Azok, akik személyesen nem tudnak információt kérni, telefonon is érdeklődhetnek a képzésről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál a 66/ 523-700-as telefonszámon. Emellett valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket. A képzésről és a jelentkezésről továbbra is megtalálható minden fontos információ a rendőrség honlapján, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

 

Megosztás:

Címke: ,