A rendőrség is várja az érdeklődőket a pályaválasztási vásáron

2018. november 14. 16:47 | behir

Két napon át oktatási intézmények és munkáltatók mutatkoznak be Békéscsabán, a CsabaParkban. A Békés Megyei Kormányhivatal pályaválasztási vásárán a rendőrség is várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

A Békés Megyei Kormányhivatal november 14-én és 15-én Pályaválasztási Vásárt tart Békéscsabán, a CsabaParkban. A rendezvényen, amelyen oktatási intézmények és munkáltatók mutatkoznak be, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság is várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. A pályaválasztók mellett azok is kérhetnek tájékoztatást a rendészeti képzésekről, akik pályamódosítást terveznek. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság információs pultjánál a rendőröktől felvilágosítást adnak a rendészeti szakgimnáziumokba, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés feltételeiről. Emellett a Békéscsabai Szakképzési Centrum rendészeti ügyintéző szakját is bemutatják, valamint tájékoztatást adnak a határvadászok és határrendészek képzéséről. A rendezvény mindkét napon 9 órától 16 óráig tart nyitva.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Hátrányos helyzetű gyerekek vették birtokba az "Át-Járás Tábort"

Hatodik alkalommal rendezték meg az "Át-Járás Tábort" a gyulai Gellény Birtokon. A tábor első három hetében rendészeti ügyintéző szakos hallgatók vettek részt a programokon, július 13-tól azonban a hátrányos helyzetű gyerek előtt nyílt meg a lehetőség a kikapcsolódásra.
2020. július 13. 15:55
FEL