Farsangi kick-box Mezőberényben

2017. február 20. 08:42 | behir.hu

Mint már annyiszor, most is a mezőberényi Hedland Sportcsarnok SE adott otthont a Kick-boksz Farsangnak, ami jó felkészülést jelentett mind a megyei versenyévadra, mind azon kezdő, leendő kick-boksz sportolók részére, akik még nem indultak el versenyeken.

Ötvenhét fiatal, zömében gyermek és serdülő korú sportoló jött el, ami a rendezvény létjogosultságát is bizonyította. Hét klub, a Hedland Mezőberény, a békéscsabai Lakótelepi SE, az Okányi Kick-boksz Klub, a Kondorosi Kick-boksz Klub, a füzesgyarmati Hegyesi Kick-boksz Egyesület, az orosházi Contact SE és a kabai Rácz Kickboxing képviseltette magát.

Gasparik Róbert nemzetközi kick-boksz bíró, a Békés megyei kick-boksz bírói kar vezetője ismertette a bírók és edzők előtt a szabálykönyvben történt változásokat. Ezalatt Gregor László megyei szakág vezető mozgatta meg a sportolókat. Az átmozgató edzésen a point-fighting és a light-contact elemei is helyet kaptak.

A szakmai nap fő részét természetesen a gyakorló küzdelmek jelentették, ahol a megyei bírói kar bíráskodott, a sportolók pedig körmérkőzések keretében vívtak nagy csatákat. A megjelent szülők és hozzátartozók lelkesen szurkoltak a fiataloknak. Remélhetőleg jó pár kezdő kapott kedvet a jövőbeni versenyzéshez ezen a napon!

További programok »

FEL