Fajáték-készítő foglalkozásra várja a családokat szombaton a múzeum

2023. július 20. 14:23 | Csiffáry Zsuzsanna

A Munkácsy Mihály Múzeum ismét kreatív foglalkozással kedveskedik a családoknak. Szombaton 10-13 óráig fajáték-készítő programon lehet részt venni az intézmény Lenkefi Termében.

A Munkácsy Mihály Múzeum a Schéner Mihály emlékévhez kapcsolódóan, július 22-én, szombaton 10 és 13 óra között kézműves családi délelőttre várja az ügyes kezű érdeklődőket a múzeum Lenkefi Termébe.

– A legtöbb programunknál és a hétvégi családi eseményünknél sincs kormegkötés, hiszen mindenkit szeretettel várunk. Ez egy olyan alkotó program szokott lenni, ahol a családok együtt tudnak dolgozni. Cél az élménynyújtás mellett az, hogy olyan játékot vihessenek haza a résztvevők, amit otthonukban is szívesen vesznek elő bármikor – fogalmazott a program vezetője, Pintér Éva, közművelődési-múzeumpedagógiai osztályvezető.

A Munkácsy Mihály Múzeum állandó szakmai munkatársaként Korcsok János tartja majd ismét a foglalkozást, aki népi fajáték-készítő is, és kreativitásával, közvetlenségével le tudj kötni az alkotni vágyókat. 

Bővebb információt az intézmény hivatalosan honlapján találhatnak az érdeklődők. 

További programok »

FEL