Ezúttal drogkereskedőket fogtak el Sarkadon – videó

2020. június 5. 14:38 | behir

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult két férfi Sarkadon. A tiltott bódító hatású szert a nyomozás eddigi adatai alapján egy tiszaföldvári pártól szerezték be. A rendőrség a három férfit és a nőt őrizetbe vette.

Egy hét alatt már a második eset, hogy súlyos bűncselekményt elkövetőket fogtak Sarkadon területén. Mint arról már tegnap beszámoltunk, a településen felszámoltak egy prostitúcióval foglalkozó bűnszervezetet, most pedig kábítószerkereskedőket fogtak meg.

 

 

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat és nőt fogtak el 2020. június 4-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói, valamint a Közterületi Támogató Alosztály és a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei – írja a police.hu. A nyomozás eddigi adatai szerint a csoport tagjai közül két férfi Sarkadon terjesztett tiltott bódító hatású szert. Az anyagot a gyanú szerint egy tiszaföldvári pártól vásárolták. A rendőrök Cibakházán, a pár férfi tagjának lakókocsijában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Emellett a négy gyanúsítottól összesen több mint 2 millió forint készpénzt, valamint az anyag adagolásához használt mérleget, fóliát foglaltak le. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 31 és 32 éves sarkadi férfiakat, valamint az 53 éves tiszaföldvári férfit és élettársát is őrizetbe vette.

Galéria

További programok »

FEL