Drogozott a férfi, aki vasárnap hajnalban árokba hajtott Békéscsabán

2022. január 3. 10:40 | behir.hu

Több esetben is intézkedtek a Békés megyei rendőrök január másodikán, vasárnap.

Árokba hajtott egy személygépkocsival 4 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton – számolt be róla a rendőrség. Nem sérült meg, de zavartan viselkedett, a ruházatában kristályos anyagot találtak a rendőrök, ezért előállították mintavételre. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett a 29 éves férfinél. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt anyag hatóanyag tartalmát és azt, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást január 2-án egy békési férfi ellen.

Sarkadon, egy használaton kívüli étterem ablakait betörte egy ittas férfi vasárnap, 20 óra 30 perc körül.  A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indított ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Gádoroson, a Dózsa György utcából január 2-án 20 óra 15 perc körül egy 23 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság december 15-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a gádorosi férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt indított eljárást.

További programok »

FEL