Ezotéria és egészséges életmód egy fesztiválon

Egész napos programot szerveztek Békéscsabán.

Első alkalommal rendezték meg a Vort Expo Ezoterikus és Életmód Fesztivált Békéscsabán. A rendezvény célja az volt, hogy az egészség megőrzésére és a tudatos életmód fontosságára hívják fel a figyelmet.

Ezotéria, természetgyógyászat, ökotermékek és technológiák voltak a főszerepben bemutatók, valamint előadások formájában a Phaedra Rendezvényközpontban. A szervezők célja az volt, hogy teret adjanak a pozitív gondolkodásnak, a tudatos életmódnak és az önmegvalósításnak.

– Ebben a rohanó világban az embereknek egyre nagyobb igényük van arra, hogy megpihenjenek, feltöltődjenek, foglalkozzanak az ezoterikával, a belső tudatossággal és azokat az élményeket előadás, bemutató formájában magukhoz tudják venni, ami színesebbé, szebbé teheti a napjaikat – hangsúlyozta a küldetést Gúth Éva szervező.

Az egész napos programra folyamatosan érkeztek a vendégek, akik számos érdekességgel találkozhattak.

– Megkóstoltam a vegetáriánus ételeket és a bihari gyógyteát, vettem immunerősítő gombát, részt vettem előadáson és kártyajósláson is, nagyon érdekel az ezotéria – árulta el egy fiatal hölgy.

A rendezvényközpont nagytermét kiállítók töltötték meg, akik többek között saját termékeikkel, bemutatókkal, tanácsadással várták a vendégeket.

– Auraelemzést is végzünk, amit nagyon szeretnek az idelátogatók, eljött a táplálkozás tanácsadónk aki segít abban, hogy ne csak az életmódunkkal, hanem a táplálkozásunkkal is segítsünk – emelte ki D. Nagy Ágnes, a Csabai Bioklinika és Natúrpatika ügyvezetője.

A fesztiválon több előadás is szerepelt a programban, Dr. Molnár György a félelemmentes kiszámítható gyógyulásról beszélt. Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése szerint minden szervi elváltozás hátterében egy súlyos lelki konfliktus áll.

– A betegség nem is betegség klasszikus értelemben, hanem egy erőteljes figyelmeztetés, hogy valamilyen súlyos problémát nem sikerült megoldani. Ez a lelki kibillenésünk figyelmeztet bennünket arra, hogy valahol még teendők vannak. Az a csodálatos az egészben, hogyha megoldjuk a lelki konfliktusunkat, a szervezet tovább már nem gyötör bennünket, akkor megállítja az elváltozást – fogalmazott dr. Molnár György.

A szervezők jövő évben egy vegetáriánus fesztivál megvalósítását tervezik Békéscsabán.

Megosztás:

Címke: , ,