Exkluzív étel- és látványélmények ínyenceknek a VIP-sátorban

2019. október 16. 13:21 | behir.hu

A klasszikus és újragondolt disznótoros ételeket Fodor Mihály, a békéscsabai Kornélia étterem világbajnoki ezüstérmes mesterszakácsa és kollégái készítik el.

Kemencében sült egész malac helyben szervírozva, töltött oldalas, mangalicaszűz és mangalicasonka, rántott savanyú káposzta, velőhab, pihentető fogásként pedig kovászos uborka sorbet (uborkafagyi száraz jéggel és pezsgővel). A klasszikus disznótoros ételek mellett ilyen különlegességeket is felszolgálnak a Csabai Kolbászfesztivál Gourmet Bistro VIP-sátrában. Amit éppen azért építenek fel a rendezvény nyüzsgő forgatagának szívében, de mégis kissé elkülönítve, hogy az ide október 25-ére, péntekre és 26-ára, szombatra jegyet váltók figyelmes, udvarias kiszolgálás, szervírozás és különleges kulináris színvonal mellett élvezhessék partnerükkel, családjukkal, vendégeikkel a fesztivál hangulatát.

A klasszikus és újragondolt disznótoros ételeket Fodor Mihály, a békéscsabai Kornélia étterem világbajnoki ezüstérmes mesterszakácsa és kollégái készítik el.

– A Gourmet Bistro egy olyan hely a fesztiválon belül, ahol igényes környezetben szórakozhatnak a vendégek, a koncerteket kivetítőn követhetik végig egy üveg pezsgő és további gazdag, minőségi italválaszték mellett – hangsúlyozta Fodor Mihály. – Mi ízletes, svédasztalos vacsorával járulunk hozzá az élményekhez. A disznótoros ételeket a fesztivál hagyományos alapanyagaiból álmodtuk meg a mai konyhaművészeti trendek mentén. Tökéletes fine dining menüre törekszünk, tehát nemcsak az ízek, hanem a látvány is különleges lesz majd.

A VIP-jegyet váltók a hangulatos környezetben kellemes lounge zenét, valamint népszerű előadókat hallgathatnak és a nagyszínpad eseményeit is követhetik a VIP Club LED-falán. Érdemes tehát meglepni, meghívni családját, párját, barátait, üzleti partnereit a VIP Gourmet Bistróba. Bővebb információk itt.

További programok »

FEL