Évértékelő értekezlet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon

2022. február 9. 13:10 | behir.hu

Napirenden Békés megye közbiztonsági és bűnügyi helyzete, a rendőrség 2021. évi tevékenysége

Évértékelő értekezletet tartott 2022. február 8-án a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A szakmai beszámoló témája Békés megye rendőrségének 2021. évi tevékenysége, a megye közbiztonsági, bűnügyi helyzete volt. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Varga K. Attila r. ezredes bemutatta és értékelte az elvégzett feladatokat, majd a 2022-es esztendőre vonatkozóan meghatározta a főbb célkitűzéseket.

Emellett valamennyi rendőrnek, rendőrségi dolgozónak megköszönte, hogy munkájával hozzájárult az elért eredményekhez, a célok megvalósításához. Az értekezleten elöljáróként részt vett Kovács István r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki elismerően szólt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységéről és köszönetet mondott az állomány minden tagjának a helytállásáért, munkájáért – írja a police.hu

További programok »

Kék hírek

Gyorsított csontritkulás – Ittas sofőr mellé ült be, négy foga bánta

Maradandó fogyatékosságot eredményező ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 29 éves büntetlen előéletű mezőhegyesi férfival szemben, aki ittasan okozott közlekedési balesetet.
2024. május 27. 09:24
FEL